fbpx
 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ КЛАСИЧНИ ИМИЊА
  Почитувани купувачи се надеваме дека нашите среќни камчиња ќе ви донесат среќа во вашиот живот.
  НАРАЧКИ ОД 550 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 550 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  ВЕ МОЛИМЕ ПРИЈАВЕТЕ СЕ НА НАШИОТ Е-БИЛТЕН И ЌЕ ГИ ДОБИЕТЕ СИТЕ ПОТРЕБНИ ИНФОРМАЦИИ

  !! ЌЕ ДОБИЕТЕ ЛИЧНА ИНДИВИДУАЛНА ИНФОРМАЦИЈА !!

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  ПРИВЕЗОЦИ БЕСКОНАЧНОСТ
  ВИ ПОСАКУВАМЕ СРЕЌНИ ДЕНОВИ .
  МК ПЛАНЕТА WEB-ПРОДАВНИЦА
  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  www.мкplaneta.mk

  Click me

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

ПРОДАВНИЦА 24/7 ВО ЖИВО

Пријавете се за нашиот Е-билтен

3 + 5 = ?

Повеќе од 300

Задоволни клиенти

Повеќе од 500

Испорачани пакети

2

Методи на Плаќање
1.КУПИ ДОМА-ПЛАТИ ДОМА
2.Е-картичка електронско плаќање.

Повеќе од 1200

Производи на залиха

error: Content is protected !!
AIzaSyD8y7C51N8yOXQMrZXCOcTdQSVDjRtZ6Zk