fbpx
 • ПРИВЕЗОЦИ-ЃЕРДАНИ ОД ПРИРОДНО ДРВО И СМОЛА СО ПЛЕТЕНО ЈАЖЕ РАЧНА ИЗРАБОТКА

  КУПИ ДОМА-ПЛАТИ ДОМА
  ПРИВЕЗОЦИ-ЃЕРДАНИ ОД ПРИРОДНО ДРВО И СМОЛА СО ПЛЕТЕНО ЈАЖЕ РАЧНА ИЗРАБОТКА
  Почитувани купувачи се надеваме дека нашите среќни камчиња ќе ви донесат среќа во вашиот живот.
  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  ВЕ МОЛИМЕ ПРИЈАВЕТЕ СЕ НА НАШИОТ Е-БИЛТЕН И ЌЕ ГИ ДОБИЕТЕ СИТЕ ПОТРЕБНИ ИНФОРМАЦИИ

  !! ЌЕ ДОБИЕТЕ ЛИЧНА ИНДИВИДУАЛНА ИНФОРМАЦИЈА !!

 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  СРЕЌНИ КАМЧИЊА
  Почитувани купувачи се надеваме дека нашите среќни камчиња ќе ви донесат среќа во вашиот живот.
  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  ВЕ МОЛИМЕ ПРИЈАВЕТЕ СЕ НА НАШИОТ Е-БИЛТЕН И ЌЕ ГИ ДОБИЕТЕ СИТЕ ПОТРЕБНИ ИНФОРМАЦИИ

  !! ЌЕ ДОБИЕТЕ ЛИЧНА ИНДИВИДУАЛНА ИНФОРМАЦИЈА !!

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  СОНЧЕВ ДОМ-МИРЕН СОН-Резервација-Закажување za Mерење на стан-куќа-канцеларија РАДИЕСТЕЗИСКИ БИО ПИРАМИДАЛЕН ИНСТРУМЕНТ

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  СОНЧЕВ ДОМ-МИРЕН СОН- ЕМФ-ЕЛЕКТРОМАГНЕТНО И РАДИОФРЕКФЕНТНО ТЕСТИРАЊЕ НА ЗРАЧЕЊЕ ДОМА И КАНЦЕЛАРИЈА Резервација-Закажување za Mерење на стан-куќа-канцеларија

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • СРЕЌНИ ДЕЦА-Lucky Kids РАДОСТ НА ВАШИТЕ НАЈМИЛИ

  ЗАКАЖЕТЕ РОДЕНДЕНСКО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ.
  КИНЕТСКО ШОУ ЗА ВАШИТЕ НАЈМИЛИ НА НАЈСРЕЌНИОТ ДЕН НА ВАШЕТО ДЕТЕ ЗАБАВА НА РОДЕНДЕН ЗА НЕГО И НЕГОВИТЕ ДРУГАРЧИЊА ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ тел: 077 695 014 ЈАВЕТЕ СЕ И ПРОСЛАВЕТЕ ГО РОДЕНДЕНОТ НА ВАШИОТ НАЈМИЛ СО УНИКАТНА ЗАБАВА СО НЕГОВИТЕ ДРУГАРЧИЊА СРЕЌНИ ДЕЧИЊА.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • СРЕЌНИ ДЕЦА-Lucky Kids РАДОСТ НА ВАШИТЕ НАЈМИЛИ

  НАЈУБАВО НЕШТО ВО ЖИВОТОТ Е ВАШЕТО ДЕТЕ ДА БИДЕ СРЕЌНО ПРОСЛАВЕТЕ ГО НЕГОВИОТ ЕДИНСТВЕН ГОДИШЕН РОДЕНДЕН КОЈ Е ЕДЕН И НЕ СЕ ПОВТОРУВА СО НАС СО КИНЕТИЧКО ШОУ СО НЕГОВИТЕ НАЈБЛИСКИ ДРУГАРЧИЊА ИНФОРМАЦИИ НА тел: 077 695 014 ЗАКАЖЕТЕ КИНЕТИЧКО ШОУ ВО ИГРОТЕКА ИЛИ ВО ВАШИОТ ДОМ.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • СРЕЌНИ ДЕЦА-Lucky Kids 3Д-ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ РАДОСТ НА ВАШИТЕ НАЈМИЛИ-ЗАКАЖЕТЕ РОДЕНДЕНСКО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ

  3Д-ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ ШОУ
  ЗА ВАШИТЕ НАЈМИЛИ НА НАЈСРЕЌНИОТ ДЕН НА ВАШЕТО ДЕТЕ ЗАБАВА НА РОДЕНДЕН ЗА НЕГО И НЕГОВИТЕ ДРУГАРЧИЊА ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ тел: 077 695 014 ЈАВЕТЕ СЕ И ПРОСЛАВЕТЕ ГО РОДЕНДЕНОТ НА ВАШИОТ НАЈМИЛ СО УНИКАТНА ЗАБАВА СО НЕГОВИТЕ ДРУГАРЧИЊА СРЕЌНИ ДЕЧИЊА.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • СРЕЌНИ ДЕЦА-Lucky Kids ФЕЈСБУК 3Д-ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ РАДОСТ НА ВАШИТЕ НАЈМИЛИ-ЗАКАЖЕТЕ РОДЕНДЕНСКО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ

  ФЕЈС БУК-FACEBOOK- 3Д-ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ ШОУ
  ЗА ВАШИТЕ НАЈМИЛИ НА НАЈСРЕЌНИОТ ДЕН НА ВАШЕТО ДЕТЕ ЗАБАВА НА РОДЕНДЕН ЗА НЕГО И НЕГОВИТЕ ДРУГАРЧИЊА ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ тел: 077 695 014 ЈАВЕТЕ СЕ И ПРОСЛАВЕТЕ ГО РОДЕНДЕНОТ НА ВАШИОТ НАЈМИЛ СО УНИКАТНА ЗАБАВА СО НЕГОВИТЕ ДРУГАРЧИЊА СРЕЌНИ ДЕЧИЊА.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • ГАЛЕРИЈА НАСКОРО

  НАСКОРО ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЕСКЛУЗИВНА ГАЛЕРИЈА

 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ИЗРАБОТКА НА НАКИТ ВАШЕТО ИМЕ НА ЛАНЧЕ И НАРАКВИЦА ОРИГИНАЛЕН УНИКАТЕН И НЕСЕКОЈДНЕВЕН ПОДАРОК ПРАТЕТЕ ПОРАКА И ЌЕ ГО ИЗРАБОТИМЕ ЗА ВАС

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • ГАЛЕРИЈА НАСКОРО

  НАСКОРО ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЕСКЛУЗИВНА ГАЛЕРИЈА

 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  ПОЧИТУВАНИ ГРАЃАНИ ВИ БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШЕТО ВРЕМЕ И ПОСЕТАТА НА НАШАТА WEB-СТРАНА. СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА ВАШИОТ ИЗБОР ЌЕ БИДЕ ПРАВИЛЕН И СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА НАКИТОТ КОЈ ЌЕ ГО ОДБЕРЕТЕ И НАШИТЕ КАМЧИЊА ЌЕ ВИ ДОНЕСАТ ДОБРОБИТ СРЕЌА СВЕТЛОСТ И ЗНАЕЊЕ ВО ВАШИОТ ЖИВОТ.БИЛО КОЈА НАРАЧКА И ПОЗИТИВНА НАСМЕВКА ОД ВАС Е ДОБРОДОЈДЕНА, ТОГАШ ЉУБОВТА И СВЕТЛОСТА Е ПРИСУТНА.
  ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ Е НАШАТА ГЛАВНА ЦЕЛ. ДА БИДЕ СВЕТЛОСТ И ЉУБОВ ЗА СИТЕ ВАС. ДА ИМА ДОБАР БИЗНИС И ЗДРАВЈЕ ЗА СЕКОГО. БЛАГОДАРНИ ЌЕ ВИ БИДЕМЕ ЗА ВАШАТА ПРЕПОРАКА НА ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ.
  ВИ ПОСАКУВАМЕ СРЕЌНИ ДЕНОВИ .
  МК ПЛАНЕТА WEB-ПРОДАВНИЦА
  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  www.мкplaneta.mk

 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  БЛАГОДАРИМЕ ЗА ВАШИОТ ИНТЕРЕС И ПОСЕТА НА НАШАТА WEB-СТРАНА

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  ПРИВЕЗОЦИ КАБАЧОНИ РАЧНА ИЗРАБОТКА НА НАКИТ

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  УНИКАТНИ ПРИВЕЗОЦИ ВИЕ СТЕ УНИКАТНИ И ПРИВЕЗОЦИТЕ СЕ УНИКАТНИ

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  Уникатен рачно изработен накит

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  ПРОДАВНИЦА УНИКАТЕН НАКИТ ДРАГИ КУПУВАЧИ ВЕ МОЛИМЕ УЖИВАЈТЕ СО НАШИТЕ УНИКАТНИ ПРОИЗВОДИ УНИКАТНИ УМЕТНИЧКИ ОБЕТКИ

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  УНИКАТНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ ЛАНЧИЊА.ОБЕТКИ

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  Целосно уникатни рачно изработени предмети Почитуван купувач ве молиме да уживате во нашите рачни предмети

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  Продавница уникатни и рачно изработени предмети

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

  САМО ЗА ВАС КУПЕТЕ УНИКАТНИ РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ ПРОИЗВОДИ

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

 • Купете уникатни и рачно изработени предмети

  СРЕЌНИ КАМЧИЊА
  Почитувани купувачи се надеваме дека нашите среќни камчиња ќе ви донесе среќа во вашиот живот.

  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • КУПЕТЕ УНИКАТНИ РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ ПРОИЗВОДИ

  УНИКАТНИ НАРАКВИЦИ
  НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА ПОМАЛИ НАРАЧКИ ОД 500 ДЕН ДОСТАВТА ИЗНЕСУВА 120 ДЕН ЗА 2-3 ДЕНА НИЗ ЦЕЛА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ЗА СКОПЈЕ ДОСТАВАТА Е ИСТИОТ ДЕН.

  КЛИКНИ ОВДЕ
 • КУПИ ОД ДОМА ПЛАТИ ДОМА МК-ПЛАНЕТА www.мкplaneta.mk

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

ПРОДАВНИЦА 24/7 ВО ЖИВО

3
5
6
7
8
9
10
11
12
1

Овен (21 март – 19 април)

2

Бик (20 април – 20 мај)

3

Близнаци (21 мај – 20 јуни)

4

Близнаци (21 мај – 20 јуни)

5

Лав (23 јули – 22 август)

6

Девица: 23 август – 22 септември

7

Вага: 23 септември – 22 октомври.

8

Шкорпија: 23 октомври – 21 ноември

9

Стрелец: 23 ноември – 21 декември

10

Јарец: 22 декември – 19 јануари.

11

Водолија: 20 јануари – 18 февруари.

12

Риби: 19 февруари – 20 март.

1
2
3
1

ИЗБЕРETE  КАМЧЕ Овен (21 март – 19 април)


2

ИЗБЕРETE КАМЧЕ Бик (20 април – 20 мај)

3

ИЗБЕРETE КАМЧЕ Близнаци (21 мај – 20 јуни)

Пријавете се за нашиот Е-билтен

0 + 2 = ?

Повеќе од 300

Задоволни клиенти

Повеќе од 500

Испорачани пакети

2

Методи на Плаќање
1.КУПИ ДОМА-ПЛАТИ ДОМА
2.Е-картичка електронско плаќање.

Повеќе од 1200

Производи на залиха

error: Content is protected !!
AIzaSyD8y7C51N8yOXQMrZXCOcTdQSVDjRtZ6Zk