Колку време ќе трае за да ја примам мојата нарачка?

Накитот ќе се испорачува за 12-24 часа по вашата потврдена нарачка.
Проценето време на испорака се:
Во рамките на Република Македонија 2-3дена.

Како можам да го проверам статусот на нарачката?

Кога ќе ја завршите нарачката, добивте е-пошта со време и потврда дека е испратена.
исто зависно од нарачката добивате смс порака на телефон.

Што се случува ако не ми се допаѓа накитот што го нарачувам?

Едноставно јавете ни се на тел: 077 695-014 на разговор во живо со нашите претставници на услуги на клиентите, и ние ќе ви помогнеме да ја подготвите нарачката што сте ја нарачале за враќање без вас. Вашето враќање е на ваш трошок поради изгубеното време која ја плаќате и плус трошок услугата за курирска пошта затоа што ние ја осигураме вашата ставка додека се испраќа назад до МК-ПЛАНЕТА WEB-ПРОДАВНИЦАТА.

Што се случува ако мојот пакет накит се оштети?

Имаме строги упатства за контрола на квалитетот кои ни помагаат да бидеме сигурни дека накитот што го нарачувате е со највисок квалитет и има силна издржливост. Ако вашиот накит се скрши, ве молиме контактирајте не   на    тел-077695014    или преку електронска пошта vasiotnakit@gmail.com
и ние ќе сториме сé што можеме за да ви помогнеме.
.

Што ако сакам да ја разменам-заменам за друга мојата нарачка ?

Размената е лесна како и повратот. Само повикајте не и ние ќе бидеме среќни да ја организираме размената под услов производот да не е оштетен и трошоците за курирска пошта ја плаќате вие.

Колку време треба да одлучам?

За да се осигурате дека сте задоволни, МК-ПЛАНЕТА нуди 3-дневна политика за враќање. Ова значи дека имате 3 дена откако сте ја примиле вашата нарачка за да бидете сигурни дека вашата нарачка целосно ви го исполнува задоволството.

500

Испорачани пакети

300

Задоволни купувачи

30

години искуство