МК-ПЛАНЕТА-Web-продавницата сега испорачува во Република Македонија и во неколку земји во Европа. МК-ПЛАНЕТА нуди бесплатен државен и меѓународен превоз.
Исто така, можете да купувате во во склопот на Македонска валута – дури и ако тоа не одговара на валутата на вашата дестинација за испорака.
Вашата вкупна нарачка е загарантирана со девизниот курс кога ќе се постави вашата нарачка.

Стандардната такса за испорака за една ставка е 100 ден со испорака помала од 400 ден Во рамките на Република Македонија со испорака 2-3дена.
Бесплатен превоз со испорака од вредност на 400денари нарачани производи
Испораката се врши преку Курирска Пошта.
За да бидеме сигурни дека нарачката е од нарачателот лично го бараме вашиот телефонски број за верификација на самата нарачка.
Откако ќе ги испратиме вашите производи, ние ќе ви испратиме број од истата со потврда. Ако немате добиено потврда за добиена нарачка тоа веројатно значи дека сè уште не сме ја испратиле вашата нарачка.

На МК-ПЛАНЕТА-Web-prodavnica, го цениме секој клиент. Бидејќи задоволството на клиентите е секогаш наш главен приоритет, ние нудиме испорака на број за следење (регистрирана пошта со свој број) за пратки со далечна дестинација за да одговара на секој клиент.
Нарачките се испорачуваат до вашата адреса било каде во Република Македонија. Проценето време на испорака е:Во рамките на Република Македонија 2-3дена.Ве молиме бидете трпеливи.Доколку ви требаат дополнителни информации за локацијата на вашата нарачка, ве молиме испратете на е-пошта на vasiotnakit@gmail.com или јавете се на телефонскиот број 077695014 за информации.

Испораки по пошта: Ако не сте го примиле вашиот пакет врз основа на горенаведените проценки, ве молиме контактирајте со нас. Ние сме секогаш тука за вас.