100% задоволни клиенти
100% испорачани пакети
Гаранција за 100% накит

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

Мк Планета Продавница за име на жица не ги изнајмува, тргува или продава вашите лични информации на трети лица.

Ние ја користиме вашата е-пошта и повремено вашиот телефонски број за да комуницираме со вас за тековните нарачки. Ова е единствениот начин на кој ќе ги користиме вашите лични информации.

Финансиски информации (броеви на кредитни картички, датуми на истекување на кредитна картичка, адреса за наплата и сл.) Што се собираат се користат за да ви наплатат за производи и услуги. Финансиските информации не се користат за друга намена освен за наплата.

Ние ги собираме вашите податоци од јавен профил само од ваша согласност што ја давате пред да започнете Социјално најавување, од социјалната мрежа што се користи за најава на нашата веб-страница. Овие податоци вклучуваат вашето име, презиме, адреса на е-пошта, врска до вашиот профил на социјалните медиуми, единствен идентификатор, врска до аватар на социјален профил. Овие податоци се користат за создавање на вашиот кориснички профил на нашата веб-страница. Можете да ја повлечете оваа согласност во секое време со испраќање на е-пошта.

Вградуваме додаток на „Коментари на Фејсбук“ за да ви овозможиме да оставите коментар на нашата веб-страница користејќи ја вашата сметка на Фејсбук. Овој приклучок може да ја собере вашата IP адреса, вашиот веб-прелистувач Кориснички агент, чувајте ги и преземајте колачиња на вашиот прелистувач, да вметнете дополнително следење и да ја следи вашата интеракција со интерфејсот за коментирање, вклучително и во корелација на вашата сметка на Facebook со кое било дејство што преземате во рамките на интерфејсот (т.е. како „сакаш“ нечиј коментар, одговарајќи на други коментари), ако си најавен на Фејсбук. За повеќе информации за тоа како може да се користат овие податоци, видете ја политиката за приватност на податоците на Фејсбук: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Мк Планета Продавница за име на жица не ги изнајмува, тргува или продава вашите лични информации на трети лица. Ние ја користиме вашата е-пошта и повремено вашиот телефонски број за да комуницираме со вас за тековните нарачки. Ова е единствениот начин на кој ќе ги користиме вашите лични информации. Финансиски информации (броеви на кредитни картички, датуми на истекување на кредитна картичка, адреса за наплата и сл.) Што се собираат се користат за да ви наплатат за производи и услуги. Финансиските информации не се користат за друга намена освен за наплата. Ние ги собираме вашите податоци од јавен профил само од ваша согласност што ја давате пред да започнете Социјално најавување, од социјалната мрежа што се користи за најава на нашата веб-страница. Овие податоци вклучуваат вашето име, презиме, адреса на е-пошта, врска до вашиот профил на социјалните медиуми, единствен идентификатор, врска до аватар на социјален профил. Овие податоци се користат за создавање на вашиот кориснички профил на нашата веб-страница. Можете да ја повлечете оваа согласност во секое време со испраќање на е-пошта. Вградуваме додаток на Коментари на Фејсбук за да ви овозможиме да оставите коментар на нашата веб-страница користејќи ја вашата сметка на Фејсбук. Овој приклучок може да ја собере вашата IP адреса, вашиот веб-прелистувач Кориснички агент, чувајте ги и преземајте колачиња на вашиот прелистувач, да вметнете дополнително следење и да ја следи вашата интеракција со интерфејсот за коментирање, вклучително и во корелација на вашата сметка на Facebook со кое било дејство што преземате во рамките на интерфејсот (т.е. како сакаш нечиј коментар, одговарајќи на други коментари), ако си најавен на Фејсбук. За повеќе информации за тоа како може да се користат овие податоци, видете ја политиката за приватност на податоците на Фејсбук: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Нашата страница е хостирана од безбеден север. Кога купувате, користите технологија што се нарекува SSL (безбеден штекер). Вашите кредитни картички се шифрираат кога ќе се пренесат до нас и се чуваат во безбедно опкружување.