Сите производи од овој тип се оригинални само еден примерок
НАРАЧКИ
СЕКОЈА НАРАЧКА ПОМАЛА ОД 400ДЕН-ИСПОРАКАТА Е 100.ДЕН СО КУРИРСКА ПОШТА
НАРАЧКИ НАД 400.00ДЕН ИСПОРАКАТА Е БЕСПЛАТНА ВО РАМКИТЕ НА Р.Македонија
Бидејќи тие се рачно изработени, нивните лица може да бидат малку поразлични од фотографијата, но не многу, тие исто така доаѓаат спакувани во сопствената мала кутија.
Бесплатнa испорака низ целата држава
Проценетите времиња на испорака се:
Во рамките на Р.М 2 дена
Надвор од Европа 10-20 дена
Ве молиме, проверете дали деталите за испорака се точни бидејќи нема да бидам одговорна за предмети изгубени во Поштата, поради неправилна адреса за испорака.
Сите производи од овој тип се оригинални само еден примерок