ПОЛИТИКА ЗА Враќање-100% ПАРИ ГАРАНЦИЈА
Без никакви прашања гарантирана 100%.
Имаме доверба дека ќе го сакате секој производ на МК-ПЛАНЕТА Web stranata. За мир на умот – ако не сте задоволни 100%, испратете ја вашата набавка назад до нас во рок од 3 дена и можеме да направиме размена или да обезбедиме целосна наплата. Ние сме тука да се грижиме за вас и сакаме да бидете во можност да купите со апсолутна доверба.

Општо за сите производи
1) Сите враќања мора да бидат испратени назад на нашата адреса за поврат и клиентот е одговорен за повратен трошок за испорака.
Ако нарачате неправилна големина на ѓердан, можете да ја испратите назад до нас преку редовна пошта, ние ќе ја поправиме и ќе ви ја вратиме со редовна пошта. (Не е приоритетнa поштата што ја користиме за испорака на првичниот производ.) Сето ова е бесплатно, сепак, ако сакате да користиме приоритетна пошта при испраќање назад до вас, треба да испратите 100ден.

2.Што ако не сум задоволен со нарачката и сакамда ја вратам назад?Едноставно јавете ни се на тел: 077695014 на разговор во живо со нашите претставници на услуги на клиентите, и ние ќе ви помогнеме да ја подготвите нарачката што сте ја нарачале за враќање без вас. Вашето враќање е на ваш трошок со износ од 100.00 ден. поради изгубеното време која ја плаќате на курирската пошта и плус трошок услугата за курирска пошта затоа што ние ја осигураме вашата ставка додека се испраќа назад до МК-ПЛАНЕТА WEB-ПРОДАВНИЦАТА.

3.) Вратените артикли мора да бидат во исправна состојба. Нецелосните повратници може да бидат одбиени или непочитувани.
4.) МК ПЛАНЕТА не е одговорна за предмети изгубени при враќање на испорака. Клиентот е одговорен за секој трошок направен за повратот. Предметот мора да се врати на адресата наведена на образецот за враќање.
4.) Несаканите или неотворените артикли вратени на МК ПЛАНЕТА мора да бидат во првобитно пакување. Нецелосните повратници може да бидат 5.дбиени или непочитувани. МК ПЛАНЕТА нема да биде одговорен ако повратните пратки кои изгубени за време на повратен транзит.
6.) Враќањето на средства за несакани или неотворени предмети ќе се изврши во вашиот оригинален начин на плаќање и ќе се процесира за околу 3 работни дена кога вратените производи ќе ги примат и потврдат дека се во оригинална состојба од МК-ПЛАНЕТА.
7.) Размена
Ако сакате да разменувате некој од нашите производи, можете да го означите тоа на образецот за враќање и ние ќе ви ја испратиме бараната големина за вас бесплатно.
Како да побарате враќање или размена?
Јавете се на телефон. побарајте поврат или размена преку е-пошта.
Регистрираната цена на трошокот за испорака не се враќаат.

Забележете: Вие сте одговорни за враќање на поштарина. бидејќи не можеме да прифатиме одговорност за загуба или оштетување на предметите што се вратени. Откако ќе ја примиме предметата во продажба во состојба, можеме да ја замениме или да ја вратиме вашата нарачка.